Stecon Industry
 
Termeni & Conditii

Termeni si conditii concurs

 

Regulamentul concursului : " POZEAZA O MASINA SI NOI ITI OFERIM SERVICII SI ACCESORII  PENTRU EA"

Art. 1
.ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE (RESPECTIV REDUCEREA DE 10% PENTRU SERVICII SI PRODUSE DESFASURATA PE O PERIODATA DE 3 LUNI, INCEPAND CU DATA DE 22 APRILIE 2011 PANA L A DATA DE 31 IULIE 2011 SI A CONCURSULUI:  "POZEAZA O MASINA SI NOI ITI OFERIM SERVICII SI ACCESORII  PENTRU EA"
 

(1)  Organizatorul concursului este: S.C. Stecon Industry S.A. , cu sediul in Str George Cosbuc nr 223A, Galati, Romania. Site: www.servicestecon.ro

 

RO16663972

J17/1197/2004

mail: service.stecon.industry@gmail.com


Art. 2. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

(1) La campania " POZEAZA O MASINA SI NOI ITI OFERIM SERVICII SI ACCESORII  PENTRU EA" poate participa orice persoana fizica, rezidenta în România.

Pentru a putea lua parte la concurs, participantii trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.servicestecon.ro  sau daca sunt deja membrii servicestecon.ro , sa se logheze pe site si apoi, o data logati, sa faca cel putin una din activitatile urmatoare(pentru participarea la concurs este obligatoriu postarea unei poze) sa posteze o poza cu cea mai preparata masina (adica,din limba engleza se intelege termenul de tunning) sau cea mai deosebita din punct de vedere estetic, comica sau speciala, sa comenteze la una din pozele deja postate de alti participanti, sa adauge un like sau unlike pozelelor aflate in competitie, adica sa voteze poza preferata, sa trimita site-ul ca referinta unui prieten/prietena ,ruda, cunostinta. 

(2)Nu pot participa la concurs angajatii societatii organizatoare “Stecon Industry”  si ai agentiilor implicati in acest concurs, precum si ai

membrilor familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie).

Atentie, persoanele cu varsta sub 18 ani au nevoie de acordul parintilor in momentul inscrierii pe site.

 

(3) Nu pot participa la campanie si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau persoanele fizice autorizate (PFA).

 (4) Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar câstigatorul va pierde orice drept asupra premiului în cazul furnizarii unor informatii personale false sau în cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.

(5)Selectarea castigatorilor se va face prin alegere de catre cei inregistrati pe site-ul www.servicestecon.ro prin votarea pozei preferate,  respectiv poza care va avea cele mai multe voturi va fi aleasa castigatorul premiului cel mare, in ordine descrescatoare a voturilor se vor alege si ceilalti 2 castigatori.

Afisarea castigatorilor se va face pe site-ul www.servicestecon.ro  in decursul zilei urmatoare dupa finalizarea concursului, castigatorii vor fi anuntati prin mail si telefonic.

 

(6) Participarea la acest concurs nu obliga utilizatorii la achizitionarea vreunui produs sau vrunui serviciu.

(7) La sfârsitul concursului se ofera castigatorilor: 

 

Premiul 1: un set de huse complete la comanda pentru orice tip de autoturism doreste castigatorul, materialul, modelul si culoarea fiind aleasa tot de catre castigator, husele se confectioneza de catre S.C. Stecon Industry S.R.L., materialul folosit la confectionarea setului de huse fiind ales de catre castigator din stocul de materiale pentru tapiterie disponibile in acel moment si un schimb de consumabile (servicii de intretinere a masinii) la un autoturism indiferent daca castigatorul este sau nu proprietarul autoturismului, acordul se va da in scris.

Premiul 2: folierea geamurilor unui autoturism, indiferent daca acea masina este sau nu proprietatea castigatorului, acord acestuia se va face in scris.

Premiul 3: un schimb de consumabile(servicii de intretinere a masinii) si un set de paravanturi pentru un autoturism care doreste castigatorul, indiferent daca acea masina este sau nu proprietetea castigatorului, acordul acestuia se va face scris.

Anuntarea castigatorilor se va face in decursul zilei de 23 mai 2011 dupa finalizarea concursului pe site-ul www.servicestecon.ro , castigatorul va fi anuntat prin mail si telefonic.

Art. 3. PERIOADA DESFASURARE

 

(1)Concursul se va desfasura in perioada: 22 APRILIE 2011 PANA LA DATA DE 22 MAI 2011 pe site-ul:

http://www.servicestecon.ro rubrica concurs, denumit in continuare „Site-ul”. Concursul este

organizat si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.


Art. 4. NOTIFICARI CÂSTIGATOR

 

(1) Anuntarea castigatorilor se va face in decursul zilei de 23 mai 2011 dupa finalizarea concursului pe site-ul www.servicestecon.ro , castigatorul va fi anuntat prin mail si telefonic.

 

 (2) Prin acceptarea premiului oferit de catre Organiazor câstigatorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sa poata fi facute publice si folosite în scopuri publicitare de catre Organizator în materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (câstigatorul) sa emita pretentii financiare împotriva organizatorului pentru realizarea acestor operatiuni.

Art. 5. CLAUZE PREMIU

 

(1)Odata înstiintat câstigatorul, acesta trebuie sa ridice premiul personal în locul, ziua si data mentionate de Organizator. De asemenea, acesta va prezenta un document de identificare ale caror date trebuie sa corespunda cu cele furnizate în e-mail.

 

Art. 6. CLAUZE FINALE

 

(1) Participarea la acest concurs implica cunoasterea si acceptarea tuturor regulilor mentionate anterior, cât si eventuale decizii privind desfasurarea concursului luate de catre Organizator care nu sunt mentionate în acest Regulament.

(2) În cazul unor circumstante neprevazute, Organizatorul are dreptul sa amâne, suspende sau modifice, total sau partial campania, acest aspect fiind comunicat de catre Organizator în timp util.

(3) Termenii si conditiile de promovare vor fi guvernate de legile din România. Pentru orice problema de natura juridica care ar putea aparea în decursul campaniei, participantii si Organizatorul vor fi supusi jurisdictiei de instantele de drept comun din România.


Va dorim mult succes!