Stecon Industry
 
Folii cladiri

Soluţii performante pentru vitraje
Fie vorbim de casă sau birou, în calitate de lider al pieţei foliilor pentru clădiri, LLumar a îmbunătăţit clădiri bine cunoscute, cu rezultate dovedite. De la Palatul Buckingham la Vatican sau sediul Chrysler, LLumar a depăşit aşteptările celor mai exigenţi clienţi. Aplicate profesional foliile LLumar cresc eficienţa energetică, aspectul şi funcţionalitatea geamurilor. Acesta se traduce prin facturi mai mici la energie, comfort mărit, intimitate şi siguranţă crescută.

decorative nereflexive reflexive antiefracţie antigraffiti

Controlaţi soarele
Faceţi-vă casa sau biroul mai confortabil, reduceţi costurile cu energia şi protejaţi-vă mobilierul de la decolorare.

Confort şi protecţie UV
Geamurile sunt importante la o clădire cu toate că pot cauza şi neplăceri, cum ar fi strălucirea, încălzirea, costuri energetice ridicate, decolorarea. Foliile LLumar vă ajută să controlaţi aceste probleme în paralel cu creşterea confortului şi reducerea costurilor cu energia.
Economisiţi energie
Geamurile joacă un rol important în reglarea temperaturii şi al energiei. Aproximativ 50% din facturile de utilităţi reprezintă pierderi sau acumulări de căldură prin vitrajele netratate. Foliile LLumar pot reduce costurile încălzirii şi răcirii prin respingerea căldurii exterioare, respectiv reţinerea căldurii interioare.
Opriţi efectele dăunătoare ale razelor UV
Lumina care trece prin vitrajele netratate poate decolora textilele, mobilierul sau obiectele de artă. Blocând peste 99% din razele UV foliile LLumar le protejează pe acestea prin încetinirea proceselor de decolorare.
Nu sacrificaţi panorama
Ridicaţi jaluzelele, trageţi draperiile, lăsaţi soarele să pătrundă. Foliile LLumar reduc strălucirea cu peste 87% reducând reflexia pe ecranul televizorului sau a monitorului. Având nuanţe diferite, nici nu veţi observa prezenţa lor.

Asiguraţi-va protecţia
De la explozii la efracţie LLumar îndeplineşte cele mai înalte standarde.

Siguranţa eficientă
Crima, vandalismul, terorismul,dezastrele naturale crează grave probleme.Utilizând un poliester gros de înaltă calitate, adezivi puternici la aplicare, foliile LLumar oferă siguranţă şi claritate optică.Efectele accidentelor si ale distrugerilor se vor reduce în mod simţitor.Aplicate pe geamurile autovehiculelor foliile LLumar vă oferă o protecţie efectivă în cazul accidentelor şi efracţiilor.
Aplicaţie flexibilă
De la clădiri publice la magazine, şcoli sau spitale foliile profesionale Llumar ajută la prevenirea problemelor cauzate de sticla spartă, fie că este vorba de clădiri noi sau mai vechi.Puternice, clare foliile de siguranţă şi antiefracţie LLumar oferă o varietate largă de soluţii solare şi estetice pentru a răspunde cerinţelor oricărui proiect comercial.

Stil şi intimitate
Foliile decorative LLumar îţi permit imaginaţie fără limite.

Vitrajele din sticlă sablată sunt captivante, dar producerea lor este scumpă iar întreţinerea problematică.
În contrast, foliile decorative LLumar asigură un aspect identic cu sticla sablată la preţuri mai reduse şi care se pot întreţine mult mai uşor.
Foliile decorative LLumar sunt disponibile în diferite culori sau modele, oferind stil şi intimitate fără sacrificarea luminii, la costuri reduse.

Economisiţi energie
Acum există o soluţie mai bună pentru reducerea costurilor cu energia.

Folia LLumar pentru economisirea energiei poate intensifica performanţa aproape oricărui vitraj, reducând semnificativ consumul de energie.Auditurile energetice profesionale estimează că clădirile dotate cu folii LLumar pot realiza anual o economie de energie de aproximativ 15% prin îmbunătăţirea eficienţei sistemului de aer condiţionat, reducerea emisiilor de CO2 şi o recuperare a investiţiei în trei ani.

Cum lucrează folia?
Fabricat din laminate de poliester puternic şi alte straturi adezive, folia LLumar pentru economisirea energiei:

    * Reduce amplificarea energiei solare cu peste 85%
    * Blochează peste 99% din razele UV dăunătoare
    * Cresc senzaţia de confort prin reducerea căldurii şi a luminii orbitoare
    * Produsele low-E cresc izolaţia pe toată durata anului

Protejaţi-vă contra desenelor grafitti
LLumar vă protejează împotriva deteriorărilor permanente ca să economisiţi timp şi bani.

Multe oraşe în toată lumea se confruntă cu problema crescătoare a vandalismului care marchează suprafeţele din sticlă şi nu numai aflate în locuri publice, folosind mijloace mecanice, acid sau vopsea. Foliile LLumar antigrafitti reprezintă o soluţie efectivă pentru aceste pagube. Aceste folii oferă o protecţie invizibilă acestor suprafeţe din sticlă, se pot îndepărta uşor, nefiind nevoie înlocuirea sticlei scumpe. Înlocuirea sticlei poate fi mai scumpă cu până la douăzeci de ori.
Simplu îndepărtaţi sau curăţaţi folia marcată
Fiind aplicate pe sticlă,oglindă sau structuri metalice, în autobuze, centre comerciale sau la metrou aplicarea şi schimbarea foliei este simplă în comparaţie cu sticla.Folia marcată sau zgâriată se poate îndepărta fără deteriorarea sticlei şi înlocuită cu una nouă.În cazul utilizării vopselei sau a unui marker desenul nu aderă pe suprafaţa foliei, iar eventualele urme se pot îndepărta uşor.