Stecon Industry
 
Despre noi

 

“Nu suntem singurii, dar calitatea ne face unici!”

Prezentarea companiei:

Istoria recenta:

“Stecon Industry” a fost infiintata in anul 2004, de atunci si pana in prezent societatea s-a bucurat de o ascendenta uimitoare in diferite activitati in domeniul auto. Compania noastra pune la dispozitie clientilor sai metode moderne, rapide si eficiente realizate la un inalt grad de calitate si la un pret accesibil, intodeauna demonstrand calitatea serviciilor si a produselor noastre prin satisfacerea garantata a clientilor nostri.

Pana in iulie 2008 cand am inaugurat deschiderea service-ului auto, am demonstrat seriozitatea si calitatea Companiei noastre prin diferite activitati: depozitul de parbrize, montarea de parbrize si reparatii de parbrize, montarea de folii auto autorizate, magazinul auto, huse auto la comanda personalizate pentru orice tip de autovehicul, carosari microbuze.

În aplicarea de folii auto putem spune ca suntem profesionişti nu doar prin numarul mare de clienti pe care il avem cat si prin calitatea colaboratorilor nostri, folia auto pe care o montam fiind una dintre cele mai apreciate. Am realizat carosări de microbuze pentru clienti din toate oraşele ţării, iar ca numar de huse auto realizate si montate avem peste 20.000 de scaune. Suntem unul dintre cele mai mari depozite de geamuri auto din zona Moldovei, asigurând totodată distribuţia, montajul şi reparaţia de geamuri auto.

Service-ul auto este activitatea noastra cea mai recenta (2008), căci nu ne oprim aici, dar, totodata este activitatea cu cel mai inalt nivel de tehnologie, echipamente si testere auto, iar angajaţii noştri au experienţă în service auto de ani de zile.

locatie
locatie deschide...
showroom
showroom deschide...
atelier mecanic
atelier mecanic deschide...

Valoarea Companiei “Stecon Industry” este consolidata de seriozitatea cu care lucram, daruirea, corectitudinea, implicarea, exigenta noastra fiind la cel mai ridicat nivel, avem ambitia de a ne numara printre cei mai buni si totodata prin calitatea serviciilor si produselor noastre sa fim unici.

Ne bucuram sa va avem vizitator pe site-ul nostru si speram sa fiti la fel de multumiti ca ceilalti clienti ai magazinului nostru online de huse auto, pentru satisfacerea dorintelor dumneavostra in materie de huse auto am ales sa fim la dispozitia dumneavoastra oricand prin deschiderea magazinului online.

Vizionare placuta!